Fokus og Koncentration

Hep! I dag gjorde jeg det sgu! For første gang, lykkedes det mig, at holde mig, til min gameplan med fokus og koncentration hele vejen rundt…

I dag var det processen der var vigtig og ikke resultatet. Jeg tænkte, at det ville komme af sig selv, hvis jeg valgte at spille fornuftigt og smart. -under forudsætningen, at mine sving ville fungere.

-og det gjorde det.

Mit sving kiksede kun nogle enkelte gange som jeg må forvente sker…
(jorden før bolden)

Det er helt klart noget jeg bliver nød til at bruge noget mere, hvis jeg langsomt og sikkert skal komme rundt på banen i færre og færre slag.

På dagens runde var fokus på, at følge min gameplan

  • At bruge mit 5-jern fra tee-steder. (Ingen Driver og Hybrid)
  • At bruge mine tildelte slag. (På green 1 over GIR og max. 2 putts)
  • At være opmærksom på boldens lie. (til valg af jern)
  • At være i nuet et sving af gangen.

Det gik rigtig godt med mit 5-jern. Der er ingen af mine Jern (Driver eller Hybrid for den sags skyld) som jeg er nervøs ved at bruge og det er en tryg og dejlig fornemmelse som giver ro, mentalt og spillemæssigt.

Det var en fornøjelse og tilfredstillende, at have gennemført mit mål/mission for dagen. Jeg var faktisk også er på rette vej, med at blive rolig i spil og ikke være resultat orienteret men process orienteret. Det gav en helt anden mental ro og tilgang til spillet…

Mentalt og fysisk havde jeg ro’en til at være afslappet og nærværende i mit spil. Det er helt klart en fordel og fremmende for mit spil, at være i det mode!

Bedst af 3 (2) dyst

Min arbejdskollega og mig skulle have vores anden stableford match, på min hjemmebane.

Det blev en suveræn hyggelig golf dag i godt selskab med kanont godt vejr.

ps! Jeg vandt. -og vi har allerede valgt dato for tredje og afgørende match.

Min Arbejds/Golf kollega på Hul.8 Par 4 (Hcp 10) 308m
Dagens Scorekort
Fra GLFR App’en

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.