Hvor skal vi hen, du?

Har du prøvet at spille en Cross Country Match? Banen spillet på kryds og tværs!

Dagens Cross Country Match blev en spændende og anderledes runde, i de samme vante omgivelser, men en runde spillet på kryds og tværs af den normale bane, som gjorde det nyt, sjovt og udfordrende.

Vi var 90 deltagere til gunstart 10:00 i blæsende, men flot og dejligt solskinsvejr. Jeg var kommet i en firebold med Anne-Grethe, Henrik og Ebba, med start på hul 11.

Det blev en kold-start lige på og hårdt, og så måtte jeg spille mig varm undervejs og havde derfor ingen forventninger eller ambitioner om andet end, at øve mig i mit sving undervejs og gøre mit bedste.

Jeg havde ikke spillet eller trænet siden d.23 september, så mit fokus var på mit sving. Rytme og tempo! -Og så måtte jeg tænke coursemangement hen af vejen.

Det gik sådan set meget godt med alle spillets facetter, men mit bundniveau er ikke højere end at, noget gik rigtig godt og noget gik knap så godt! …men okay, sådan er det vel uanset hvilke niveau man spiller på!

Jeg gik banen rundt i 96 slag, lavede 2 huller i banen’s par. 32 point! (hvis vi havde regnet med 23 tildelte slag, istedet for 20 tildelte slag, som vi fik gjordt.)

Det var min første Cross Country Match, og bestemt ikke den sidste. Jeg var okay, tilfreds efter dagens runde, i rigtig hyggeligt selskab, til et rigtig godt arrangement.

4 billeder fra dagen, var hvad jeg nåede at tage…

Her er et billede af vores firebold fra venstre:
Anne-Grethe, Henrik og Ebba -og mig der slår ud …her er vi på hul.1 og skal over til Hul.2′ green.

(photo-credit: Roskilde Golfklub)

M64

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.