En birdie på sidste hul

Yes! Det gjorde det noget nemmere, at acceptere og anerkende dagens umådeligt dårligt spillet runde!

Golf en mental sport?

Kender du det?

Ned i åen, bag et træ, ind i buskene, out of bounds, ned i bunkerne og masser af 3 eller 4 putts!!! Hmm…

På aller første driver udslag, som jeg slog ned i åen, blev jeg allerede mental udfordret med en puls på 180 og var lige pludselig ude af synkronisering og manglede følelse og fornemmelse for spillet på resten af hullerne.

Der var bare intet der virkede som jeg gerne ville have det skulle virke, og det blev rigtig udfordrende efter de 3 første huller på bag-ni som jeg måtte strege uden point! Arrrgh…

Det var muligt at jeg prøvede at bilde mig selv ind at jeg skulle “Keep Calm and Stay Cool” forblive rolig, men min puls var stadigvæk 180 og jeg havde sådan en lyst til at lukke spontan DAMP UD før jeg kunne blive rolig.

Efter de 3 stregede huller, på hul10,11 og 12 var jeg mentalt ved at give op, og jeg kunne simpelhen mærke hvordan kroppen faktisk næsten heller ikke gad mere, men jeg fortsatte og prøvede virkelig at gøre mit bedste ved hvert nyt slag.

Da’ jeg også måtte strege hul15 og hul16, tænkte jeg, yes! vi er snart færdige og slappede helt af…

Mulig årsag

Indrømmet! For høje intentioner, forventning og forhåbninger…

I går lørdag var jeg ude på drivingrange i 2 timer og slå bolde! Jeg øvede præcisions træning og jeg synes det gik rigtig godt og gik der fra med god selvtillid og glædede mig til at komme ud og spille i dag søndag.

I dag på denne søndag var jeg frisk og veludhvilet og fik 20 minutters opvarmning inden tee-off.

På tee-off, kl.12:07 i godt selskab var jeg i den grad afslappet og klar parat til at spille en runde, bedre end mit hcp på 19.9! -Men okay! Sådan gik det jo ikke…

Birdie NamNam

-18.hul par5 423m

1 Driver
1 Hybrid
1 Pitchingwedge
1 Pitchingwedge

…og så nåede jeg ikke engang at bruge putteren!

Note2Self

Arrgh! Næste gang må jeg altså huske på at

A bad attitude is worse than a bad swing” -Payne Stewart

…det bare GOLF!

M64

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.