Golf i sommervarmen

Der var ikke en sky på himmelen, det var bagende varmt og banen var hård som beton! Noget der godt kunne give en ekstra udfordringer til spillet.

Ghita og jeg lavede en spontan aftale, om at køre ud og spille golf efter arbejde i dette fantastiske gode sommervejr!

Inden vi kørte derud havde vi aftalt kun at spille 9 huller fra teested 50 simpelthen på grund af varmen og tiden.

En runde uden brug af Driveren

Det gik faktisk rigtig godt. 22 stableford point blev det til.

Det blev en runde, uden bekymringer, anspændthed eller nervøsitet i kroppen, for at kigge banen i øjnen og gøre mit bedste. En runde hvor jeg kunne mærke min egen fysiske ro, afslappethed og balance hele vejen rundt.

Måske var det fordi jeg ikke brugte min driver, at jeg aldrig kom “op i det røde felt” i for store vanskligheder, og derved havde bedre indspils muligheder end jeg plejer, samtidig med at de fleste af mine sving/slag blev vellykket udført.

-måske fordi det gik godt med mine sving/slag og at jeg aldrig rigtig kom i alt for store og unødige selskabte udfordringer, kunne jeg bevare ro’en, afslappetheden og balancen i mig selv, hele vejen rundt på de 9 huller.

-måske var det fordi jeg spillede fra tee-50, og valgte ikke at bruge driver rundt, og var mere fokuseret på coursemangement.

Fakta var, at det blev en velspillet runde, hvor jeg kunne mærke presset kom snigende til mig, på de sidste 3 huller, for at forsætte den gode runde, men det lykkedes tror jeg, fordi jeg på det tidspukt, stadigvæk var fokuseret, koncentreret og afslappet nok.

Note2Self

Huske at være fokuseret, koncentret på coursemangement og et slag af gangen.

The most important shot in golf is the next one” -Ben Hogan.

At prøve noget mere af:

  • runder hvor jeg gør tingene anderledes end jeg plejer
  • runder hvor jeg kun bruger 3 valgte jern
  • runder hvor jeg sigter efter bunkerne

Leg og læring!

Jeg lære for at spille og spiller for at lære…

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.