En runde med Batiste ver.1

Rammer jeg egenlig bolden, det mest optimale sted, på midten “sweetsport” af mit køllehovedet, med min driver og jern?

Slår jeg ned på bolden eller op på bolden i mit swing, med Driver og Jern?

Jeg har tendens til at slå ned på bolden, med min Driver, som jeg forøvrigt kan aflæsse på mit køllehoved, ved at den er blevet ridset/skrabet i malingen oven på, og ude i spidsen af køllehovedet!

Den gode bold kontakt med køllehovedet

Min fremtidig proces er at få swinget “op” eller som minimum, vandret gennem bolden og ramme den i midten af køllehovedet!

Det skulle undersøges på dagens trænings og hygge runde i godt selskab.

Til formålet for at undersøge dette, hvade jeg købt noget Batiste Tørshampoo, som jeg simpelhen sprayer på kølle hovedet, for at kunne se hvor på kølehovedet jeg har ramt bolden! Jeg valgte kun at bruge det på min driver under dagens runde.

Ja, når bolden flyver dejligt langt og lige, er det som oftes fordi den er blevet ramt, med midten af køllehovedet! -Og i dag blev det da også mere klart og tydeligt, hvorfor det går galt, med mine dårlige driver udslag, når jeg checker hvor det er jeg har ramt med køllehovedet!

Nå! Jeg må på drivingrange, og træne noget mere spicifikt og målrettet på den gode boldkontakt!

Youtube er selvfølgelig fyldt med masser af videoer og gode bud på hvordan du for den gode boldkontakt med Driver og Jern!

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.