Det korte indspil til green

Den svære kunst, at få bolden sikkert ind på green, fra de forskellige korte afstande, fra 80m og ind til greenen uanset om bolden ligger på fairway, bunker eller tæt græs.

Det er lang tid siden, at jeg har været ude og øve det korte indspil til green.

I dag, efter arbejde, havde jeg aftalt med min gode ven Christian, at tage ud til golfklubben for at have lidt hyggeligt samvær omkring golfen.

Vi var forbi drivingrange og varme lidt op inden vi gik over på indspils-området’s 6 huller og lavede os ind lille konkurrence.

Bedst af 3! 3 x 6 huller rundt på indspils banen. -Christian vandt 2-1

Leg og læring

Indspil, indspil og atter indspil!

I en periode havde jeg meget tid til at gå rundt på indspils banen og lege. At prøve forskellige ting og finde ud af hvad der virkede og hvad der ikke virkede for mig. -At prøve forskellige ting af som;

  • sand-jern, pitch-jern, 7,8,9 endda 5-jern
  • bold placering i opstillingen
  • hele, halve og kvarte sving

I denne periode, følte jeg mig mere sikker ude på den store bane, fra 100m og ind til green, fordi jeg brugte meget træning på disse forskellige længder og sving.

I dag blev til 2 timers hyggelig træning, fra 17:00 til 19:00 i dette fantastiske sommervejr, inden jeg skulle hjem og se kampen England – Kroatien i VM Fodbold. Waau …sikke en kamp, det blev! Kroatien vandt 2-1

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.