Uden mad og drikke duer helten ikke

I dag, på en sen fredag eftermiddag var det blevet tid til årets sidste Regionsmatch på hjemmebane. -Og vi skulle vinde for at gå videre i turneringen.

Jo, jo -jeg havde godt nok ellers fået mad og drikke, men nørj hvor var jeg TRÆT!

-Jeg tabte min match.

Efter en hård fysisk arbejds uge, og en endt arbejds dag, var det op på cyklen, fuld fart med høj puls, ud til klubben, landede lige inde de første skulle tee ud, så jeg kunne nå at hilse på medspillere og modspillere.

Min modstander og mig var de sidste der gik ud.

Mentalt kæmpede jeg, men fysisk løb jeg simpelthen tør for energi. Jeg kæmpede til det sidste, men endte med at tabe matchen ved hul.16.

Ja, der ikke så meget mere at sige til det! -jeg hang i så godt jeg kunne med den ernergi jeg havde tilbage i kroppen…

Jeg havde såmænd spontant lyst til, at ligge mig ned og sove allerede på hul.12 så træt var jeg. For den sidste energi røg ud af kroppen op af den stejle (lille) bakke på hul.11. Men næ nej, så måtte jeg bare længere ned i tempo, men lige meget hjalp det…

Dagens hjemmebane match

Vi spillede hjemme mod Kalundborg Golfklub. Vi tabte matchen. og gik ikke videre i turneringen…

Note2Self

Hmm, Ja, jeg skal vel bare være i endnu bedre i form og mere udhvilet, hvis jeg skal komme fra en hård fysisk arbejds uge, på cykel i fuld fart, med høj puls, for at nå det, uden opvarmning og lige til tee-off!

-For jeg har jo prøvet dette scenario før! Nå’ jeg tager lige en tude-kiks og så er jeg videre…

Det var trods alt endnu en dejlig dag ude på banen og i godt samvær med medspillere og modspillere, over engang mad og drikke efter matchen…

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.