Mental udholdenhed og vedholdenhed

Jeg var så tæt på at give op efter de 4 første huller i dagens match. Jeg var glad for, at jeg ikke gjorde det.

Golf udfordre og byder på masser af prøvelser på det tekniske, spillemæssige, det fysiske og i særdelesheds på det mentale plan.

At komme dårligt fra start, tvinger udfordre bare en til, at udvikle sin mentale udholdenhed og vedholdenhed, samt at bevare den positive tilgang til det sidste. At forfølge sin målsætning uden at give op undervejs.

Giv aldrig op før tid

Det var med højt humør, at Ghita og mig kørte til dagens Regions Match, da vejrudsigten lovede klar himmel med høj sol og varme hele dagen. Så i dag var der helt sikkert ingen grund til at tage en ekstra trøje, paraply og vandtæt jakke med.

-Det skulle dog vise sig, at blive en udfordring!

Inden tee-off. Under opvarmningen, i høj sol, varme og klar himmel, kunne vi se i horisonten, at inden for 20 minutter ville der komme meget mørke skyer og noget der lignede tordenvejr på vej mod os.

Da’ min modstander og jeg skulle tee ud, som de sidste!

‘BUM’

Pludselig var himlen mørk og det væltede ned med vand i lårtykke stråler…

Efter de 2 første huller var det altså ikke sjovt at stå i en kortærmet t-shirt og total gennemblødt og være bagud med -2.

Min modstander var tøj mæssigt lige så uforberedt som mig og syntes heller ikke det var sjovt.

Efter de 4 første huller, var jeg bag ud med -4, men min modstander syntes på det tidspunkt bestemt ikke det var sjovt, så han foreslog i sjov at vi delte kampen og gik ind!? …nææe nej! ikke her …jeg var kommet for at spille.

Jeg følte at det egentlig gik meget godt med mit spil og at det kun var små tilfældigheder der gjorde at det var mig der var bag ud, i stedet for ham.

Efter det 5 hul som jeg vandt, holdt uvejret op. Regnen og de tunge mørke skyer forsvandt lige så hurtigt som de var kommet, og banen blev hurtigt tøret af varmen og den højt stående sol.

Langsomt fik jeg spillet mig tilbage i matchen og endte med at vinde matchen.

Udebane kamp

Dagens match var mod Midtsjællands Golfklub i noget ustabilt blandet vejr. Bane er flot i kuperet tærren og flotte omgivelser.

Ghita og mig vandt begge vores kampe, men som hold tabte vi desværre matchen.

Note2Self

HUSK! At have tøj med til dårligt vejr …hvis nu

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.