Giv aldrig op før tid!

Det blev en mental prøvelse, hvor det betalte sig at være vedholden og mentalt positiv! Jeg vandt trods en dårlig start…

Jeg kørte med Ghita til dagens Regions match i højt humør for vejrudsigten lovede høj sol, varme og klar himmel hele dagen, så i dag var der helt sikkert ingen grund til at tage en ekstra trøje, paraply og vandtæt jakke med. -det skulle vise sig, at blive en udfordring!

Inden tee-off, under opvarmningen, i høj sol, varme og klar himmel, skiftede vejret til noget, der godt kunne se ud som, at der var mørke skyer og tordenvejr på vej!

Mens min modstander og jeg skulle tee ud, som de sidste! ‘BUM’

-Pludselig var himlen mørk og det væltede ned med vand i lårtykke stråler…

Efter de 2 første huller var det altså ikke sjovt og jeg var bag ud med -2, men min modstander var tøj mæssigt lige så uforberedt som mig og syntes heller ikke det var sjovt.

Efter de 4 første huller, var jeg bag ud med -4, men min modstander syntes på det tidspunkt bestemt ikke det var sjovt, så han foreslog at vi delte kampen og gik ind!? …nææe nej! ikke her …jeg var kommet for at spille

Jeg følte at det egentlig gik meget godt med mit spil og at det kun var små tilfældigheder der gjorde at det var mig der var bag ud, i stedet for ham, så jeg takkede nej og var klar til at stramme op!

Efter det 5 hul som jeg vandt, holdt uvejret op. Regnen og de tunge mørke skyer forsvandt lige så hurtigt som de var kommet, og banen blev hurtigt tøret af varmen og den højt stående sol.

Langsomt fik jeg spillet mig tilbage i matchen og endte med at vinde matchen.

Udebane kamp

Dagens match var mod Midtsjællands Golfklub i noget ustabilt blandet vejr. Bane er flot i kuperet tærren og flotte omgivelser.

Ghita og mig vandt begge vores kampe, men som hold tabte vi desværre matchen.

Note2Self

HUSK! At have tøj med til dårligt vejr …hvis nu

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.