En uventet, og god oplevelse

Jeg ville ud og spille 18huller, ville jeg!

-men havde ikke fundet nogen spillemakker, så jeg bookede mig på en tid kl.12:30 og endte med, at spille de syv første huller sammen med 2 særdeles dygtige Junior-spillere, hvor den bedste var i Hcp 2,5

Jeg lære at spille og spiller for at lære.

-Og det blev en særdeles inspirende og lærerig trænings runde ala “look and learn”.

Never a failure always a lesson” -Citat: ?

Det var imponerende og helt vildt at se den afslappethed de havde til spillet og ved hvert sving! -De slog edder-stejlme langt! -Og havde et utroligt hurtigt drej med kroppen rundt/igennem bolden i deres sving.

Jeg kunne også godt se, hvad deres trænings og spille indsats gjorde for deres spil.

Vejret!

Det var super fantastisk.

30 graders varme, med bagende sol fra en sky fri himmel og helt vindstille…

Det blev yderlig en udfordring at spille i den bagende sol og varme!

Jeg havde ingen spillende golfere forand mig på bagni, da de fleste gik ind efter 9 huller pågrund af varmen tænker jeg?

Flydende udskiftning!

Mellem Hul 13 og Hul14 var der pit-stop hvor jeg fik selskab af golfmakker Mogens som havde taget kaffe og 2 kolde øller med. Vi fik også lidt at spise, da der slet ingen mennesker var på bagni. Da’ de første dukkede op ved hul12 spillede vi bagni færdigt.

Og selve golfspillet?

Jooee, det gik da meget godt 😉

En rigtig dejlig dag i golfens navn.

M64

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.