Slået på målstregen

Hul1 Tee-Off

Det startede ellers lige så godt, men endte med at tabe 2-1

Ja, jooe. I denne match, var det mig der løb tør for energi i kroppen. Jeg prøvede at bevare fokus og koncentrationen, men den dalende energi i kroppen blev tydeligere og tydeligere på mit spil, selvom jeg var kommet helt ned i tempo, for jeg var egentlig for træt til at hænge sammen…

Hjemmebane kamp

En sen fredag eftermiddags match hvor vi spillede hjemme mod Midtsjællands Golfklub.

Vores hold tabte matchen.

Note2Self

Alt taget i betragtning, gik det okay! -Jeg prøvede at gøre mit bedste, ud fra de givne omstændigheder, at skulle præstere efter en endt fysisk hård arbejdsuge, hvor jeg cykler på fuldskrue til klubben for kun lige at nå det inden vi tee’er ud, uden opvarmning!

-jeg tager lige en tude-kiks og så er jeg videre

Det var en kanon dag, i hyggeligt samvær, med medspillere og modspillere over engang mad og drikke efter matchen.

M64iGolf

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.