Valg af golfbolde

Nye eller brugte bolde? Hårde, høj komprimeret eller bløde, lav komprimeret bolde? -Og hvad gør det for mit spil?

Ja, der er mange faktore at tage højde for, alt efter hvad man gerne vil have ud af bolden eller rettere sagt hvad man gerne vil have bolden til at hjælpe med? Mere længde? Mere spin, føling altså skru til bolden? osv. osv..

Det er også forskelligt hvad det er for en type bold, der vil være mest optimalt at bruge, alt efter ens spilleniveau. Hvor hårdt/hurtigt ens svinghastighed er og hvor dygtig man er blevet til at kontrollere ens boldkkontakt osv osv…

Jeg har prøvet de fleste. Nye og brugte, høj komprimerede og lav komprimerede bolde, og jeg kan såmænd godt mærke forskel, på lav komprimerede “bløde” og ” hårde” høj komprimerede bolde, men i mit tilfælde, med mit niveau, er det stadigvæk ikke bolden der er det afgørende for hvor godt jeg kommer rundt på banen.

Nye eller brugte golfbolde

12 stk’s nye Wilson Staff DX2 Soft til ca250,-kr?

eller

100 stk’s brugte Wilson Staff DX2 Soft Grade-A for 300,-kr købt på dba.dk

Jeg har taget mit valg!

Jeg spiller med brugte bolde!

Ud fra mit spilleniveau, færdigheder og økonomi, er min favorit bold blevet:

Wilson Staff DX2 Soft – Grade-A

Har du fundet din favorit golfbold?

du kan prøve at finde den her!

M64

I bevægelse med golfspillets udfordringer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.